Epilog Laser føjer Fusion Pro til lasersortimentet

Den nye Fusion Pro-linje har branchens højeste graveringshastigheder og en utrolig præcis placering ved hjælp af kamera.

Epilog Laser Fusion Pro 48

Epilog Laser, der er den førende producent af CO2- og fiberlasergraverings-, -skære- og -mærkningssystemer, er glade for at kunne præsentere introduktionen af den nye Fusion Pro 48 til virksomhedens produktlinje. Disse længe ventede systemer introducerer gravering ved den højeste hastighed i branchen og de mest nøjagtige kameraplaceringsfunktioner på noget lasersystem.

Frontlogo på Epilog Laser Fusion Pro 48

Fusion Pro, der fås i 48” x 36” (1219 x 914 mm), introducerer Epilogs IRIS™-kamerasystem. Overliggende kameraer giver brugeren mulighed for at se et realtidsbillede af laserunderlaget, og laseroperatører kan placere deres illustrationer præcist på graveringsstykket på kortere tid end nogensinde før. Et ekstra kamera ved objektivet kan også bruges til at finde registreringsmærker på fortrykte stykker. “IRIS-kamerasystemet på den nye Fusion Pro er banebrydende for dem, der er på udkig efter høj præcision og hurtig opsætning af projekter,” siger Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing hos Epilog Laser.

Epilog Laser Fusion Pro 48 IRIS-kamera

Fusion Pro har også branchens højeste graveringshastighed på 165 IPS (4,2 m/s) med 5G-acceleration. “En maskine af denne kaliber –, der kombinerer utrolige graveringshastigheder og de mest præcise kameragenkendelseskapaciteter – vil gør det muligt for gravører at producere flere produkter hurtigere og med mere nøjagtighed end nogensinde før,” forklarede Dean.

Berøringsskærm med kontrolpanel på Epilog Laser Fusion Pro 48

Nye funktioner i Fusion Pro 48 omfatter:

 • Højeste graveringshastigheder
  Fusion Pro’s 165 IPS (4,2 meter pr. sekund) og 5G-acceleration er tilsammen den hurtigste gravering i branchen.
 • IRIS™-kameraplacering
  Kameraer ovenover giver et nøjagtigt billede af arbejdsområdet for utrolig præcis placering af illustrationer, og et kamera ved linsen gør, at systemet kan finde forhåndsprintede registreringsmærker.
 • Berøringsskærm på laseren
  Vælg mellem job, skift indstillinger med mere direkte på laseren fra den brugervenlige berøringsskærm.
 • SAFEGUARD™-funktioner
  Hold din lasermaskines mekaniske dele renere end nogensinde før med blæsebælgene på siderne, et fuldstændig dækket x-akse-område og en dækket linse.
Opsætning af grafik i Fusion Pro-printersoftwaren

Fusion Pro 48, der bygger videre på Epilogs kvalitetslasere til industrien, har komponenter i den højeste kvalitet, der giver holdbarhed og lave omkostninger for ejeren igennem maskinens levetid. Laserne er designet, udviklet og bygget med stolthed i USA.

Du kan finde flere oplysninger på produktsiden Fusion Pro.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software