Epilog Laser og Instructables lancerer Epilog Challenge X

The popular contest is back for its 10th installment, with a Zing 16 laser as the Grand Prize!

Epilog Challenge X-logo

Epilog Laser, den førende designer og producent af CO2- og fiberlasersystemer til gravering, skæring og mærkning, glæder sig over at kunne fejre 10-årsjubilæet for Epilog Challenge, der afholdes på det populære gør det selv-websted, Instructables.com. Epilog Challenge X tager imod bidrag nu og frem til d. 1. april 2019. Vinderen af førstepladsen får en spritny 30-watt Zing 16-laser, en luftkompressor og et vektorskæregitter fra Epilog.

En 30-watt Epilog Zing 16-lasermaskine.

"Igennem det seneste årti har vi sat stor pris på at afholde denne spændende konkurrence, der gør folk endnu mere interesserede i at skabe ting, i partnerskab med Instructables.com", siger Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing hos Epilog Laser. "I gør det selv-fællesskabet er laserskærere/-gravører uvurderlige værktøjer, der hjælper skabere med at lave prototyper, skære dele og lave andre komponenter til deres projekter, og vi har været virkelig glade for at kunne tilbyde denne præmie, siden Epilog Challenge begyndte."

Bidrag kan dække nærmest et hvilket som helst emne, men deltagerne skal indsende en udførlig beskrivelse af, hvordan projektet blev lavet.

3D-scannerenheden, der vandt Epilog Challenge IX

Tidligere vindere af Epilog Challenge omfatter robotfisken lavet af pvc-vandrør, Arduino-smartbrillerne til multimeter og CT- og 3D-bordscanneren med Arduino.

Robotfisk, der vandt førstepræmien i Epilog Challenge VII
Arduino-smartbriller, der vandt Epilog Challenge VIII

Instructables.com er et populært onlinefællesskab til deling af projekter. Instructables leverer udgivelsesværktøjer for at hjælpe passionerede, kreative personer med at dele deres mest innovative projekter, opskrifter, færdigheder og idéer. Hvis du vil have flere oplysninger om konkurrencen og konkurrencereglerne, kan du besøge denne side: https://www.instructables.com/contest/epilog10/.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software