Epilog Laser får ny Technical Support Business Unit Manager

Mike Storlie tager næsten 20 års teknisk erfaring med sig til supportafdelingen

Epilog Laser, den førende producent af CO2- og fiberlasergraverings-, skære- og mærkningssystemer, er glade for at kunne meddele tiltrædelsen af Mike Storlie som virksomhedens nye Technical Support Business Unit Manager.

Mike kommer til Epilog fra en stilling som Senior Manager of Worldwide Technical Support hos XILINX INC. i Longmont, Colorado.

Ud over at sikre, at den tekniske supportafdeling opfylder sine mål og bidrager til Epilogs succes, vil Mike lede og koordinere et team af specialister inden for teknisk support, implementere og levere løbende forbedringer af teknologiske løsninger, der understøtter afdelingen, og fastsætte procedurer for den tekniske supportgruppe, som sikrer praksis, der er kundefokuseret og har et mål om kundetilfredshed blandt andre opgaver.

"Jeg er glad for at være med i Epilog-teamet og dele min passion for kundeservice og næsten 20 års teknisk supporterfaring," siger Mike.

"Vores teknikere arbejder meget hårdt på at betjene vores kunder hurtigt og grundigt," siger Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing i Epilog Laser. "Vi har været heldige at have et af de mest ansete tekniske supportteams i branchen, men jeg ved, at nu, hvor Mike bliver medlem af teamet, bliver vores supportafdeling endnu stærkere og endnu mere værdifuld for vores kunder."Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software