Epilog Laser kommer til Sign & Print Expo d. 26.-28. marts 2019

Virksomheden vil fremvise spændende laserteknologi, der styrker nutidens visuelle kommunikation.

Lasergraveret bryllupsskilt.

Epilog Laser, den førende producent af CO2- og fiberlasersystemer til gravering, skæring og mærkning, glæder sig til at skulle deltage i Sign & Print Expo 2019 d. 26.-28. marts i Gorinchem i Holland. Virksomheden vil demonstrere en bred vifte af lasersystemer og fremhæve flere spændende måder at bruge laser på, der er populære inden for skilteproduktion.

Laserskårne bogstavskilte i akryl

Laseren er blevet en integreret del af skilte- og trykkerivirksomheder på grund af laserens evne til at oprette brugerdefinerede, enestående skilte på kort tid. "Laserens alsidighed betyder, at en virksomhed kan gå fra at skære akrylbogstaver til et skilt, til at gravere et logo på træ og skære plast til et navneskilt – alt sammen med én maskine," siger Richard van Densen, der er administrerende direktør for Epilogs europæiske kontor. "Fra skæring af akryl til gravering af fotografier og mærkning af metaller – vi er glade for at vise mulighederne med Epilogs systemer på disse populære og innovative skiltematerialer!"

vejviserskilt lavet med en laser

Epilogs lasersystemer er kendt for deres industrielle kvalitet, gravering ved høj hastighed og utrolig detaljerede raderinger på op til 1200 dpi. Maskinerne har software med åben arkitektur, så brugerne kan designe i populære softwareprogrammer som Adobe Illustrator, Photoshop, CorelDRAW med flere. Deltagerne opfordres til at komme forbi Epilog Laser på stand E128 for en personlig demonstration samt lasergraverede og -skårne prøver.

200 udstillere deltager i Sign & Print Expo 2019 og fremviser de nyeste innovationer og tendenser inden for visuel kommunikation. Udstillingens åbningstider er kl. 13-21 d. 26. og 27. marts og kl. 10-17 d. 28. marts.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Since 1988, Epilog Laser has been designing and manufacturing flying-optics-based CO2 and fiber laser systems that can engrave and cut wood, acrylic, plastic, fabric, rubber and many other materials. Epilog specializes in developing laser systems that create unprecedented marking and cutting quality on all types of products. The company produces versatile and reliable systems that are affordable and easy to use. For more information, visit www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*


Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.