Epilog Laser fejrer 30-års jubilæum med sommerfest

Mere end 300 medarbejdere og forretningsforbindelser deltager

Mike Dean holder tale for Epilog Laser-familien.

Epilog Laser, som er brancheførende inden for gravering, skæring og mærkning, fejrede for nylig virksomhedens 30-års jubilæum i Denvers Mile High Station, efterfulgt af et todages nordamerikansk salgsmøde.

"Jubilæumsfesten var en stor succes," sagde Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing i Epilog og en af virksomhedens grundlæggere. "Det var simpelthen utroligt at se så mange velkendte ansigter fra de seneste tre årtier. Jeg er så taknemmelig for alle – vores medarbejdere, distributører og vores forretningspartnere – som kunne komme og hjælpe os med at fejre denne vigtige milepæl."

Logoet for Epilog Lasers 30-års jubilæum projiceret på en murstensvæg.
Steve Garnier holder en tale ved Epilogs 30-års jubilæumsfest.

Epilog Laser blev grundlagt i 1988, da to studiekammerater fra Georgia Tech – Steve Garnier og John Doran, der er henholdsvis direktør og administrerende direktør samt vicepræsident for ingeniørarbejdet i Epilog – kombinerede deres talenter for at skabe branchens første computerstyrede lasergraverings- og skæresystem i lille format.

Dean kom med kort tid efter, og de tre arbejdede utrætteligt for at forandre graveringsbranchen.

Epilog Lasers 30-års jubilæumsfest.

"En af de ting, Epilog er meget stolte af, er vores omtanke for familien og samfundet," sagde Dean. "Det varmede mit hjerte at se ud på en skare på mere end 300 personer og føle, at vi var omgivet af familie. Vi glæder os til at se, hvad de næste 30 år bringer."

Du kan få mere at vide om Epilogs 30 år lange rejse her.Pressekontakt for Epilog Laser:
Amy Dallman, specialist i marketingkommunikation
303.277.1188
Send en e-mail til Amy Dallman

Om Epilog Laser
Epilog Laser har siden 1988 designet og fremstillet CO2- og fiberlasersystemer med flyvende optik, der kan gravere og skære træ, akryl, plast, tekstil, gummi og mange andre materialer. Epilog har specialiseret sig i at udvikle lasersystemer, der skaber uovertruffen mærknings- og skæringskvalitet på alle typer produkter. Virksomheden producerer alsidige og pålidelige systemer, der er nemme at bruge og til en overkommelig pris. Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com.

Få en gratis brochure og vareprøver

Modtag brochurer og vareprøver, og få flere oplysninger fra os eller din lokale forhandler.

*
*
*
*
help desk software