Hvem vi er

Epilog Lasers hovedkvarter

Epilog Laser blev oprettet i 1988 med idéen om at bringe CO2-laserteknologi til kommercielle producenter og virksomhedsejere. Efter mere end 30 år med design og konstruktion af lasermaskiner af højeste kvalitet findes vores udstyr nu i alle typer omgivelser, lige fra skiltebutikker til skoler til industrielle produktionsfaciliteter og mange andre steder.

En stor del af vores succes skyldes innovation. Vi ser et behov i branchen, og vi bestræber os på at opfylde det. Epilog producerede den første laser til “print” direkte fra CorelDRAW. Vi designede og skabte det første roterende tilbehør, så vores kunder kunne gravere rundt om cylindriske genstande. Vi fremstillede det første lasersystem på 100 W. Vi lancerede det første amerikansk producerede begyndersystem til under 8.000$ for at bringe vores teknologi ud til et bredere publikum. Og vi stoppede ikke der.

I 2019 afslørede Epilog Fusion Pro-laserserien, som har graveringshastigheder på 165 tommer i sekundet (4,2 m/s), 5G-acceleration og IRIS™-kamerasystemet. Dette uvurderlige værktøj har overliggende kameraer, der giver brugeren mulighed for at se et realtidsbillede af laserunderlaget, så de kan placere deres illustrationer præcist på graveringsstykket på kortere tid end nogensinde før. IRIS-kamerasystemet sparer ikke blot kundernes tid, når de konfigurerer deres job, men når man ved nøjagtigt, hvor graveringen vises, bidrager det til at eliminere behovet for at genstarte opgaver, hvilket i høj grad reducerer materialespild.

Den utrolige respons på Fusion Pro-serien fik os til at inkorporere mange af de samme funktioner i mindre systemer, og i 2020 blev Fusion Edge-serien introduceret. Disse kraftfulde system har graveringshastigheder på op til 120 tommer pr. sekund (3,05 m/s) samt det populære IRIS-kamerasystem, som har vist sig at være absolut banebrydende for kunder på udkig efter høj præcision og hurtig opsætning af projekter.

Uanset om det er gennem vores maskiner eller software, har Epilog opbygget et ry for at implementere nyttige funktioner, der forbedrer vores kunders evne til at arbejde mere effektivt og opnå større fortjeneste.


Dyrkelse af relationer – en integreret del af vores succes

Design og fremstilling af avancerede maskiner er blot én facet af vores forretning. Vi kunne ikke gøre det, vi gør, uden vores utroligt stærke netværk af kunder, distributører, leverandører, medarbejdere og brancheforbindelser.

Vi tilbyder en næsten endeløs strøm af support til vores kunder - fra vores onlineundervisningspakke og tekniske bibliotek til vores tekniske supportmedarbejdere i topklasse. Det er vores prioritet at holde vores kunder kørende med optimal ydeevne.

Vores distributører spiller også en afgørende rolle for vores succes som virksomhed. Lige fra installation til uddannelse, er vi afhængige af deres ekspertise på området for at sikre en positiv kundeoplevelse. Mange af repræsentanterne i vores netværk har været hos Epilog siden begyndelsen, og vi er hele tiden taknemmelige for deres støtte.

Vi stræber efter at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere i virksomheden, og det betaler sig. Epilog har flere gange rangeret blandt de ti bedste steder at arbejde i Denver-metroområdet, og i 2015 blev vi kåret som det bedste sted at arbejde i Denver. Vi fortsætter med at byde nye ansigter velkommen, men mange af vores teammedlemmer har været hos os i 10, 15, endda mere end 20år! Vores ansættelsespraksis er den ledende kraft bag den måde, vi driver virksomheden på - skabe et sted, hvor folk ser frem til at arbejde, og sammen vil vi bygge udstyr af højere kvalitet.

I 2018 fejrede Epilog sit 30 års jubilæum. Vi er kommet så langt som en virksomhed i de seneste årtier – vi har opbygget en tilpasset produktionsfacilitet og et lager i Colorado; Vi har udviklet og introduceret nye lasermaskiner og softwarefunktioner; Åbnet yderligere salgs- og distributionsfaciliteter i Canada og Holland og tilføjet til både vores nationale og internationale teams. Vi kan ikke vente med at bruge mere end 30 år på at fremstille revolutionerende udstyr, der omdanner laseroperatører til livslange kunder.


help desk software