Hvem er Epilog Laser?

Epilog Lasers hovedkvarter

Vi ansætter de bedste medarbejdere og stoler på, at de udfører et godt stykke arbejde. Sådan får vi succes.

Mike Dean, Hr. Epilog

Epilog Laser har været i branchen siden 1988 og har arbejdet hårdt for at blive førende inden for lasergravering, -skæring og -mærkning. Vi er innovatorer. Vi er problemløsere. Vi har forpligtet os til at designe og fremstille lasersystemer af højeste kvalitet, lige her på vores hovedkontor i Golden, Colorado.

Vores oprindelige koncept var at få CO2-lasergraveringssystemer ud til både erhvervskunder, ejere af små virksomheder og hobbyhåndværkere, men vi stoppede ikke der. I løbet af årene har vi udviklet større, stærkere CO2-lasersystemer, og i 2006 udvidede vi vores produktlinje med FiberMark, et system, der giver mulighed for permanent mærkning på alle typer metal.

I 2008 lancerede Epilog branchens første prisbillige begyndersystem, Epilog Zing-laseren, som er et CO2-lasergraveringssystem, for at få vores teknologi ud til et endnu bredere publikum. I dag anvendes vores systemer i hele verden på utallige markeder til et tilsyneladende uendeligt antal anvendelsesformål.

Det er tydeligt, at vi har været i laserbranchen i længere tid end nogen andre. Epilog er kendt for at implementere nyttige funktioner, der hjælper vores kunder til at arbejde mere effektivt og opnå højere overskud — vi var de første til at udvikle en laser, der "udskriver" direkte fra CorelDraw, de første til at designe et rundbord, de første med et bord i stort format og de første med en laser på 100 watt.


De gode relationer – en nøgle til vores succes

Epilogs forpligtelse til at opbygge stærke relationer med kunder, distributører, leverandører og medarbejdere har været afgørende i at opbygge og styrke vores virksomhed.

Vi tilbyder en næsten uendelig mængde support, fra vores tekniske onlinebibliotek og virtuelle træningspakke til vores førsteklasses medarbejdere til teknisk support. Det er vores mål at holde vores kunder i gang. I 2012 modtog Epilog Laser prisen North American Customer Support Value Enhancement Award fra analysefirmaet Frost & Sullivan.

Vi bestræber os på at tiltrække og fastholde branchens bedste medarbejdere, og det kan ses: Epilog har i fire år i træk ligget i top 10 over bedste arbejdspladser i Denver-området! Selv om vi har budt nogle nye ansigter velkommen i løbet af de seneste måneder, kan du spørge stort set alle hos Epilog, hvor længe de har været ansat her, og du vil ofte få svaret 10, 15 eller endda 20 år. Vores ansættelsespraksis er den sande styrke i, hvordan vi driver forretning: Skab et sted, hvor folk ser frem til at komme på arbejde, så bygger vi udstyr af højere kvalitet.
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.