Epilog fejrer 30 års ekspertise i 2018

epilog 30-års jubilæum

"Når jeg ser tilbage på de sidste tre ¨årtier, er jeg utrolig stolt af, hvad vi har opnået som virksomhed, men jeg føler også ydmyghed over den utrættelige støtte, vi har fået fra alle, der kommer i berøring med denne virksomhed."

Steve Garnier, administrerende direktør for Epilog

Golden, Colorado ( 9. feb. 2018) – Epilog Laser er stolte af at kunne fejre 30-års jubilæum i 2018. Vi holder jubilæumsfest i Denver-storbyområdet d. 11. august for at fejre vores succes siden 1988.

"Når jeg ser tilbage på de sidste tre ¨årtier, er jeg utrolig stolt af, hvad vi har opnået som virksomhed, men jeg føler også ydmyghed over den utrættelige støtte, vi har fået fra alle, der kommer i berøring med denne virksomhed – vores medarbejdere og distributører, kunder og fans, leverandører og andre samarbejdspartnere – alle, som vi har mødt på vores vej, har haft en indflydelse", udtaler Steve Garnier, administrerende direktør og en af grundlæggerne af Epilog. "De sidste 30 år har været en uforglemmelig rejse fyldt med sejre, udfordringer, vækst og innovation. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden vil bringe."

Epilog Laser blev grundlagt i 1988, da to studiekammerater fra Georgia Tech – Steve Garnier og John Doran, der er vicepræsident for ingeniørarbejdet i Epilog – kombinerede deres talenter for at skabe branchens første computerstyrede lasergraverings- og skæresystem i lille format.

Mike Dean, der er vicepræsident for salg og marketing, kom med kort tid efter, og de tre gik i gang med at forandre graveringsbranchen.

I takt med at vores virksomhed er vokset gennem de sidste 30 år, er vores lasere blevet brugt på en bred vifte af markeder, fra tilpasning af guitarer over design af skabe til mærkning af medicinske redskaber. Kombinationen af industrielle graveringshastigheder og kvalitet til rimelige priser har gjort det muligt for alle, fra skabere til ingeniører og kunstnere, at føje lasere til deres virksomhed og få succes med dem.

"Det har været og er fortsat en fantastisk rejse", udtaler Garnier, "og vi er så taknemmelige for alle, der har delt den med os. Vi glæder os til at se, hvad de næste 30 år bringer!"


For mere information kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.