Epilog Laser åbner et europæisk distributions- og supportcenter

epilogs europæiske hovedkvarter

"Vi har samlet et fantastisk team, der skal have ansvaret for vores europæiske aktiviteter, og vi er meget spændte på at udvide vores tilstedeværelse og bedre kunne servicere vores kunder og leverandører i EMEA-regionen."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado (31. oktober 2016) – Epilog Laser, den førende designer og producent af graverings-, skære- og mærkningssystemer med CO2- og fiberlasere, er meget glade for at annoncere åbningen af virksomhedens nye europæiske supportcenter. Epilog Laser BV ligger i Houten, lige uden for Utrecht i Holland. Åbningen blev fejret med et åbent hus-arrangement d. 27. og 28. oktober.

Denne afdeling har til formål at give endnu mere support til kunder og forhandlere i EMEA-regionen (Europa, Mellemøsten, Afrika) og huser et nyt maskinlager samt ressourcer til teknisk support, herunder reservedele.

Den administrerende direktør, Richard van Densen, vil have ansvaret for den daglige drift i Epilog Laser BV. Richard har en omfattende teknisk baggrund i laser- og optikbranchen og har haft ansvar for distributionskanaler for både europæiske og amerikanske virksomheder.

Den tekniske supportmanager, Martin Monrooij, vil administrere alle tekniske supportbehov for Epilogs distributører i EMEA-regionen. Martin har arbejdet for en række forskellige europæiske virksomheder, hvor han har haft ansvaret for de tekniske supportgrupper.

Kontorchef Naima Yaakoubi vil fungere som hovedkontaktpersonen for marketingsupport til distributører. Naima har omfattende erfaring med at yde support til internationale salgs-, marketings- og kundesupportteams.

"Vi har samlet et fantastisk team til at stå for vores europæiske aktiviteter, og vi er meget spændte på at udvide vores tilstedeværelse og bedre kunne servicere vores kunder og leverandører i EMEA-regionen", udtalte Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing i Epilog Laser. “Richard og hans medarbejdere er uvurderlige aktiver, og vi er begejstrede for at starte dette næste kapitel med dem."

Epilog Laser BV:
Duwboot 1, 3991 CD, Houten, Holland
Tlf: +31 30 760 2998


For more information, contact:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+1 303 277 1188


help desk software