Arduinos vejledning til smartbriller vinder første plads i Epilog Challenge VIII

vinder af epilog challenge viii

"Endnu engang er jeg målløs, ikke kun over mængden af bidrag, vi har modtaget, men også over kreativiteten og opfindsomheden bag så mange af vejledningerne. Vi er henrykte på Alains vegne og kan ikke vente med at se det fantastiske arbejde, han kan lave med laseren."

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado, USA (6. marts 2017) – Epilog Laser er glade for at kunne annoncere, at Alain Mauer fra Merscheid i Luxembourg er den store vinder i den ottende udgave af den meget populære Epilog Challenge, der afholdes på Instructables. Alain vil modtage en 30 watt Epilog Zing 16-laser, et skærebord og en luftkompressor for sin vejledning "Arduino Data Glasses for My Multimeter" (Arduino-smartbriller til min multimeter). Det vindende bidrag var én af 1.075 vejledninger, der blev indsendt til Epilog Challenge VIII.

 

"Jeg var nødt til at læse beskeden to gange – jeg kunne slet ikke forstå det!", sagde Alain. "Så jeg tjekkede på Instructables-hjemmesiden, og dér var det. Jeg vandt førstepræmien, men det tog mig hele dagen, før jeg fattede det."

 

Da Alain blev spurgt om, hvad hans planer var for laseren, fortalte han os, at han har en masse idéer. "Udstyr som dette åbner op for en helt ny verden af muligheder", sagde han. "Min første tanke var at skære akrylformer for at lave nye knapper til mit medieafspillerprojekt til min autistiske søn, et projekt, der også kan findes på Instructables.com. Et andet projekt bliver en mekanisk blænde, da laseren er perfekt til at skære bladene."

 

"Endnu engang er jeg målløs, ikke kun over mængden af bidrag, vi har modtaget, men over også kreativiteten og opfindsomheden bag så mange af vejledningerne", sagde Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing hos Epilog Laser. "Vi er henrykte på Alains vegne og kan ikke vente med at se det fantastiske arbejde, han kan lave med laseren." Du kan finde flere oplysninger på www.epiloglaser.com


For mere information kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.