Epilog Laser sponsorerer Makerspace-konkurrencen på Instructables.com

demonstrationer af epilog laser

"Jeg er meget positivt stemt over for alt, der giver hyggeopfindere, hobbyhåndværkere og gør det selv-folk mulighed for at gøre designet levende, så vi er naturligvis meget glade for at bidrage til den fantastiske præmiepakke til Makerspace-konkurrencen 2017!"

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, Colorado, USA (8. juni 2017) – Epilog Laser er glade for at være sponsor i den tredje årlige Makerspace-konkurrence på det populære gør det selv-websted, Instructables.com! Konkurrencen er i øjeblikket åben, og deadlinen for tilmelding er d. 31. august

"Vi elsker at støtte håndværkere og gør det selv-folk og nyder at se denne niche vokse og udvikle sig", sagde Mike Dean, vicedirektør for salg og marketing hos Epilog Laser. "Jeg er meget positivt stemt over for alt, der giver hyggeopfindere, hobbyhåndværkere og gør det selv-folk mulighed for at gøre designet levende, så vi er naturligvis meget glade for at bidrage til den fantastiske præmiepakke til Makerspace-konkurrencen 2017!"

Ud over Zing 24, som leveres af Epilog, giver Dremel, Woodcraft, Ultimaker og Digi-Key også præmier til den store præmiepakke, der har en værdi på over 50.000 USD!

"Vi er især begejstrede over dette års præmier", udtalte Cloude Porteus, direktør for Instructables@Autodesk. Vores partnere hjælper os med at støtte lokalsamfund i at starte fantastiske nye tiltag, og dét er i sandhed givende."

Vinderen af sidste års Makerspace-konkurrence var YuKonstruct fra Yukon-territoriet i Canada. Dette hold havde hele 199 bidrag! Instructables.com er et populært onlinefællesskab til deling af projekter. Instructables leverer udgivelsesværktøjer for at hjælpe passionerede, kreative personer med at dele deres mest innovative projekter, opskrifter, færdigheder og idéer.

Du kan læse de officielle regler for Makerspace-konkurrencen 2017 på konkurrencens hjemmeside.


For mere information kontakt:

Amy Dallman

Marketing Communications Specialist

Epilog Laser

+ 13032771188
Populære sider

help desk software
Portions of this page translated by Google.