Epilog Laser sponsorerer en stand med personlig gravering til NBM B.I.G. Show i Indy

Sign & Badge Solutions New South Wales

“ Vi ønskede at bringe noget virkelig anderledes til showet i år, så vi skabte Personalization Station. Skræddersyet elektronik er i høj efterspørgsel, så vi ønskede ikke kun at vise laserne frem, men også give deltagerne en chance for at se præcis, hvordan de fungerer på forskellige gadgets og få tilpasset deres egen teknologiske enhed!"

Mike Dean, Epilog Laser

Golden, CO (maj 30 , 2014 )

Epilog Laser, den førende designer og producent af CO 2 og fiberlasergraverings-, skære- og mærkningssystemer, annoncerede i dag, at virksomheden ville være vært for og sponsorere "The Personalization Station" (stand # 817 ) på NBM Indy, juni 12 – 14 .

"Vi ønskede at bringe noget virkelig anderledes til showet i år, så vi skabte Personalization Station," sagde Mike Dean, vicepræsident for salg og marketing for Epilog Laser. "Tilpasset elektronik er i høj efterspørgsel, så vi ønskede ikke kun at vise laserne frem, men også give deltagerne en chance for at se præcis, hvordan de fungerer på forskellige gadgets og få deres egen tekniske enhed tilpasset!"

Deltagerne vil være i stand til at medbringe deres foretrukne gadget – mobiltelefon, tablet, bærbar computer osv. – til Personalization Station og vælge mellem en række forskellige grafik/designs for at tilpasse deres enhed.

Epilogs Personalization Station-stand vil være et supplement til virksomhedens almindelige udstillingsstand (# 601 ), som vil omfatte Epilogs Fusion Laser Series, samt demonstrationer af den nye Mac-driver og Epilogs nye Job Manager-software.

 

 

 


For mere information kontakt:

Amy Dallman

Specialist i marketingkommunikation

Epilog Laser

+ 13032771188


help desk software