Vores virksomhedsfilosofi

Epilog Laser Founders

Hvem kan tro, at denne useriøse flok startede dette fantastiske firma?

Anonym medarbejder

Siden 1988 har vi været dedikerede til at levere det bedste udstyr og support i branchen. Vi omfavner fremskridt inden for teknologi og bruger dem til at designe og fremstille det mest sofistikerede og brugervenlige udstyr, der findes. Ud over vores højkvalitetssystemer er Epilog Laser anerkendt over hele verden for at have de mest erfarne og kyndige salgs- og tekniske supportteams.

Vores følelse af dedikation er tydelig i alle vores relationer - fra kunder til distributører til leverandører og videre. Vores forpligtelse til at udvikle og pleje langsigtede relationer med vores verdensomspændende distributionskanaler sikrer, at vores kunder altid vil have de mest erfarne salgs- og supportmedarbejdere til rådighed længe efter det første salg.


Epilog Lasers hovedkvarter

Efterhånden som teknologier udvikler sig, og kundernes behov bliver mere sofistikerede, indser vi vigtigheden af videreuddannelse i lasergraveringsindustrien. Vi er bredt anerkendt som den bedste kilde til eftermarkedstræningsprogrammer for at sikre, at vores brugere holder sig opdateret på de nyeste lasergraveringsapplikationer og -teknikker.

Hvordan kan vi levere dette niveau af engagement og service? Epilog ville som virksomhed ikke være førende i denne branche, hvis vi ikke havde et team af ekstremt dedikerede og talentfulde medarbejdere. Vi har rangeret i top 10 i Denver Business Journal's Best Place to Work-konkurrence i de sidste fem år og er igen oppe i prisen i år. Vi behandler vores medarbejdere retfærdigt og med respekt, så de til gengæld behandler vores kunder på samme måde.


Hos Epilog Laser tager vi det, vi laver, meget alvorligt. Og det, vi gør, er at designe, konstruere og fremstille det udstyr, du skal bruge for at drive din virksomhed bedst muligt, og samtidig skabe et arbejdsmiljø, der gør det muligt for vores team at betjene vores kunder bedst muligt – før, under og i god tid efter salget.help desk software